Головна > Актуально > Кубок міського голови – ЛНЗ

Анонс двадцять третього ігрового дня «Кубок міського голови- ЛНЗ»

23 Листопада, 2023 Актуально

Сьогодні 23-го листопада, відбудеться передостанній день фінальної частини “Кубок міського голови – ЛНЗ”.  Заключні матчі зіграють команди срібної та бронзової ліги за 3-4 місця, а також визначиться переможець Бронзової ліги.

Відкриватимуть ігровий день грою за 3 місце “Plamet” зустрічатиметься з “Патріотами”. Упродовж всього турніру команди зіграли по 5 матчів. Plamet на груповому етапі здолав Карусель, в 1/4 спочатку мінімально виграли у “Дахнівки” а в півфіналі поступилися “Чайка-Лідеа”. Патріоти на груповому етапі програли всі матчі, а от на стадії 1/4 в серії післяматчевих пенальті перемогли “Autodoc”, в півфіналі програли все в тій же серії пенальті “Штурму”.

Фінальна гра бронзової ліги відбудеться о 19:35. “Чайка”-Лідеа та “Штурм” на груповому етапі зайняли останні місця. Штурм на груповому три гри програв, а потім команда на стадії 1/4 фіналу здобула перемогу у грі з Маяком, а в півфіналі в серії пенальті переграли Патріотів. “Чайка Лідеа” на груповому етапі зіграли в одну нічию та двічі програвали, в 1/4 перемогли Карусель, а в півфіналі пройшли Plamet. Хто цього року стане переможцем бронзової ліги на це питання дізнаємося сьогодні у вечері.

Закриватимуть ігровий день команди срібної ліги матчем за 3-4 місця. Тогорічний бронзовий призер Молодь цього року змагатиметься за бронзу, але Срібної ліги. Команда подолала важкий шлях. В 1/4 виграли у “ГУНП” а в півфіналі на останній хвилині поступилися Юності. Цьогорічний новачок змагань “Бджілка-Національна гвардія Черкаси” в будь-якому випадку може занести собі в актив цей турнір. Команда протягом турніру демонструвала стійкість та бойовий характер, що дало в змозі пройти в 1/4 “Вектру” а в півфіналі поступилися “Гарантуб 2020”. Тому на нас очікує цікава та не поступлива гра в якій сьогодні переможець буде один.

Розклад двадцять третього ігрового дня:

23.11 (четвер)
18.30 гра за 3-4 місця: Бронзова ліга «Plamet» – «Патріоти»
19.35 Фінал: Бронзова ліга «Чайка-Лідеа» – «Штурм»
20.40 гра за 3-4 місця: Срібна ліга «Бджілка-Національна гвардія Черкаси» – «Молодь»

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: