Головна > Актуально > Кубок міського голови – ЛНЗ

Команда Бондаренка бронзовий призер Золотої ліги

24 Листопада, 2023 Актуально

Золота ліга гра за 3-4 місце

«Сокіл» – «Команда Бондаренка» 0:6

Голи: Пуш 3, Шурубура, Погребняк, Блонський

Гра розпочалась зі швидкого мʼячу Команди Бондаренка, одразу два гравці опинилися перед воротарем Сокіла але пробив Пуш, який записав на свій рахунок 8 мʼяч. Вже в наступній атаці Шурубура дальнім ударом в правий нижній кут воріт подвоїв перевагу. А ще через декілька хвилин Пуш оформив дубль, з правого флангу пройшовши та пробив у правий кут воріт. Сокіл мали можливість забити свій мʼяч, Білоус опинився перед воротами суперника, але пробив поряд зі стійкою. До кінця тайму Команда Бондаренка повністю домінувала над суперником мавши декілька гарних нагод збільшити перевагу в рахунку.

Другий тайм Команда Бондаренка продовжила тиснути та влаштували розстріл голкіпера нагоди відзначитись мали Фощія, Півдісіцький та Кулик, але іншої думки був кіпер Сокіла.

Четвертий мʼяч у грі забив Пуш оформивши хетрик. Білоус пробивав з центру поля, мʼяч з девʼятки воріт витягнув Манжела. Чудову нагоду мав Масоха, але Артем з метру пробив вище воріт. В кінці гри Команда Бондаренка довела гру до розгрому свої мʼячи забили Погребняк та Блонський. У підсумку Команда Бондаренка впевнено перемогла Сокіл, та завоювали бронзу.


telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: