Головна > Актуально > Кубок міського голови – ЛНЗ

Карбон на останніх хвилинах вириває перемогу у Черкаських Козаків та стає трьох разовим чемпіоном «Кубку міського голови – ЛНЗ»

24 Листопада, 2023 Актуально

Золота ліга Фінал
«Черкаські Козаки» – «Карбон» 0:1
Голи: Кострома
Фінальна гра розпочалась з перевагою Черкаських Козаків, велика увага була прикута до зірок українського футболу. Перший небезпечний момент створили саме гравці Карбону удар головою виконав нападник пробивши головою над поперечиною. Більше мʼяч контролювали Черкаські Козаки які створювали моменти біля воріт Магльованого.
Другий небезпечний момент створили гравці Карбону, Горбань пробивав з 5 метрів, але мʼяч витягнув голкіпер.
Другий тайм Карбон розпочали зі штрафного удару, Аджубей пробив мʼяч від руки голкіпера потрапив в поперечину та покинув поле. Початок другого тайму був за гравцями Карбону які на декілька хвилин зажали суперника на своїй половині поля. Черкаські Козаки могли відзначатися, після передачі Єзерського до штрафного майданчика Зенков не зміг пробити Магльвоного. В грі було багато боротьби та жовтих карток. Гарну нагоду відзначитись мав Ротань, після навісної передачі Зенькова Руслан пробив вище воріт. Друга половина другого тайму тривала за рівної гри. А перший гол в грі під кінець зустрічі забив Кострома після скидання від Безродного, Ігор прийняв мʼяч відтіснив корпусом захисника та пробив в лівий кут воріт 1:0. До закінчення гри Козаки кинули великі сили в атаку. Карбон почав грати по рахунку затримуючи час. Останній штурм Черкаських Козаків не приніс успіху і Карбон втретє виграє «Кубок міського голови – ЛНЗ».


telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: