Головна > Актуально > Баскетбол

Черкаські Мавпи – Хімік. Напередодні гри

30 Вересня, 2021 Актуально

Анкета гри:
30 вересня, 18:30
Черкаси, ПС “Будівельник”
“Черкаські Мавпи” – “Хімік”

Турнірне становище: 1-0 – шосте місце, 1-0 – п’яте місце

Онлайн: УНІАН, YouTube ФБУ, ВІККА (запис)

Друга гра сезону. “Черкаські Мавпи” цього тижня відіграють два матчі. У четвер на паркеті палацу спорту “Будівельник” відіграють команди, які ще не знали гіркоти поразки у чемпіонаті. В гості приїздить южненський “Хімік”.

“Черкаські Мавпи” стали відкриттям першого туру Суперліги Windrose. Підопічні Максима Міхельсона я яскравому матчі здолали “Будівельник” із його набором зірок. Матч завершився з рахунком 90:85, а американський захисник команди Родні Первіс, який набрав 27 очок, став MVP першого туру. Баскетболіст адаптувався у команді й показав хороший атакувальний арсенал і вміння розігрувати, адже віддав 8 передач.

“Хімік” у стартовому турі також переміг. Колектив Віталія Степановського також грав дома, де здолав сусідів із “Одеси”. Южненці з позиції сили грали з одеситами, використовуючи те, що суперник ще мало зіграний і використовував мінімум командних взаємодій. Зустріч завершилася з рахунком 66:58.

У міжсезоння “Хімік” – це те, що клуб суттєво оновив склад. У Южному повністю оновлені легіонерські позиції, хоча тут є старі знайомі. “Хімік” повернув у свій склад лідерів минулих років – MVP сезону 2018-19 – Діона Едвіна, який разом з “Хіміком” ставав чемпіоном Суперліги, а також Крістіана Джонса, лідера южненської команди у сезоні 2019-20. Разом з ними захисник Делано Спенсер та наддосвідчений бігмен Домінік Морріс. Обрамлює цю легіонерську компанію український склад, де як місцеві ветерани Олександр Рябчук і Станіслав Завадський, так і власні вихованці, серед яких головна надія Олександр Ковляр.

Матчі “Хіміка” і “Черкаських Мавп” це завжди яскраві тренерські дуелі. Максим Міхельсон і Віталій Степановський працюють у таборі національної збірної, на клубному рівні відіграли між собою теж величезну кількість матчів. Тренери гарно знають один одного, тому завжди хочуть зробити сюрприз своєму опоннетові.

“На папері” перевага “Хіміка” у передній лінії, де южненці сподіваються на досвідчених Джонса та Морріса. Втім “Мавпи” нав’язали боротьбу не менш статусним бігменам “Будівельника”. Завзятості у роботі в передній лінії Дювону Максвеллу не позичати. Непоганий перший матч у Черкасах провів і Сергій Приймак. Тому слід очікувати боротьби від “Мавп”. Ну і цікаво подивитися на протистояння задніх лінії. Первіс-Кольченко проти Едвіна і Спенсера.

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: