Головна > Актуально > Баскетбол

Черкасці у складі збірної України з баскетболу здобули третю перемогу

6 Липня, 2022 Актуально

Національна збірна України з баскетболу провела свій п’ятий матч першого етапу кваліфікації чемпіонату світу 2023 року проти Північної Македонії. Гра пройшла у Скоп’є 4 липня.

У складі збірної України на майданчику відіграли відразу три вихованці черкаського баскетболу. Святослав Михайлюк, який нині виступає в НБА. Баскетболіст у цьому матчі став найкращим гравцем та набрав 24 очки (2/6 двоочкових, 6/12 триочкових, 2/2 штрафних), додав 3 підбирання та 1 перехоплення (РЕ 17).  Чим і встановив особистий рекорд результативності за збірну. Іван Ткаченко заробив 6 балів, а Дмитро Скапінцев – 5 підбирань.

Наступний матч збірна України зіграє проти команди Іспанії в Ризі 7 липня о 19:00. Це буде останній матч першого раунду відбору на ЧС-2023.

Нагадаємо, у матчі 1-го липня Україна здобула надважливу перемогу в Ризі проти Грузії, вигравши з рахунком 79:66. Цей результат гарантував достроковий вихід у другий раунд відбору на ЧС, який прийматимуть Японія, Індонезія та Філіппіни. На другому етапі, який стартує у серпні, збірні Іспанії, Грузії та України об’єднаються з трьома збірними групи Н — Італією, Нідерландами та Ісландією. Ці шість збірних розіграють три путівки на чемпіонат світу. На 2-му етапі будуть враховані очки, набрані між першими трьома збірними першого етапу.

Джерело: сайт 18000

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: