Головна > Актуально > Баскетбол

Черкаські Мавпи здолали Одесу на виїзді

27 Січня, 2020 Актуально

«Одеса» – «Черкаські Мавпи» 65:69 (12:24; 20:13; 17:18; 14:12)
ЧМ: Райт 25 оч, 7 під; Хаджифейзович 18 оч, 4 під.

Повна статистика гри



«Черкаскькі Мавпи» блискуче провели поєдинок в Одесі. Команда Максима Міхельсона у другому матчі поспіль не пропустила більше 70 очок та зупинила триматчеву виграшну серію «Одеси». Самовіддана робота у захисті та прекрасний відсоток реалізації триочкових наших хлопців дозволив їм ефектно завершити турне на Південь України – 69:65. Нагадаємо, що до цього “Мавпи” обіграли “Хімік.

Про це пише офіційний сайт клубу.

Хід матчу

На початку зустрічі суперники обмінялися стрімкими ривками в рахунку. Спочатку гості вийшли вперед 10:0. Після тайм-ауту відповіли господарі – 8:0. Однак черкасці зберегли тендецію на збільшення різниці в рахунку. Переважаючи суперника за основними ігровими показниками Мавпи змушували захист одеситів багато працювати та помилятися.
За першу половину Одеса 8 разів втрачала проти 5-ти в Мавп. Натомість гості зробили 6 перехоплень проти одного в господарів. Втім одесити зуміли до великої перерви скоротити відставання з 12-ти до п’яти очок.
Особливо наполегливо старався в господарів Мессі, який з 11-ма очками став найрезультативнішим у матчі за перші дві чверті.
Мессі і надалі продовжив регулярно набирати очки. Однак у найвідповідальніший момент схибив на заключних секундах, втративши нагоду зрівняти рахунок. Натомість два влучні штрафні Райта встановили переможну для гостей крапку. Загалом слід відзначити гру цього американського форварда. Його звитяги в нападі (4/4 триочкові), поряд із хорошим командним захистом дозволили черкасцям святкувати важливу вікторію.
Черкаські Мавпи здобули вже 11-ту перемогу в чемпіонаті та втретє в сезоні перемогли Одесу.

Наступний матч: Свій найближчий матч “Мавпи” проведуть 7-го лютого у Києві проти “Київ-Баскету”. Додому черкасці повернуться 14-го лютого, коли зіграють проти “Запоріжжя”.

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: