Головна > Актуально > Футбол

Віталій Вагін – про матч з УТК і новачків команди

29 Серпня, 2019 Актуально

Головний тренер кам’янського Олімпа Віталій Вагін в коментарі Табло розповів про гру 10 туру чемпіонату області, у якій його команда вдома поступилася уманському УТК (1:2). 

– Як ми й очікували, УТК розпочав у швиденькому темпі перші 25 хвилин. Зрозуміло, що у них, мабуть, така установка – забити швидкий м’яч, щоб потім грати у свій футбол. У них швидкі фланги, перехід із оборони в атаку – здорово грали. Ми витримали 20 хвилин. 

А потім Цибулько нам поставив пенальті, бо була гра рукою. Ну це таке. Іщенко відбиває удар, але рефері свистить і каже, що треба перебити, бо Ярослав пішов з лінії воріт до удару. Хоча на семінарі було сказано, що якщо нога на лінії, але в повітрі – це допустимо. Ну прийняв він своє рішення. Перебивають – Подколзін забиває. І через хвилин 5-7 Цибулько ставить пенальті у ворота УТК. Теж рука. Бабенко підходить, забиває, але наш нападник в момент удару ступив у напіврадіус штрафного майданчика. Перебивати. Зрозуміло, що десь мандраж з’явився і не забив Бабенко. 

Отак по два рази били. 0:1 програємо. Так і завершили перший тайм. Після перерви Єрошов потащив удар Підвисіцького, але, якщо загалом брати, то контроль м’яча був за УТК, тому що команда зіграна. Другий вони нам забили на 75 хвилині – Грищук не дограв з гравцем. Ми постійно атакували і вже в доданий час Степанов зльоту класно забив. Нам треба ще декілька матчів, щоб набрати форму. Календар важкий: стартуємо з чемпіона і віцечемпіона. Ну нічого, буде простіше далі. 

Як тренер я результатом незадоволений, але сподобалася гра і самовідданість хлопців. Ми ж зіграли тільки два товариські матчі у міжсезоння. 

Відео голів тут. 

– Які у вас кадрові зміни?

– Пішли з команди: Лобода Вадим, підписав 5-річний контракт з Інгульцем. Ми за нього раді. Кривенки пішли, Дєєв, і Доненко Ваня отримав травму, тож не зможе нам допомогти. Узяв я Мішу Бабія з Катеринополя, який допоможе нам, з Олександрії взяв Глущенка Андрія і Сашу Козубенка, а зі Златокрая Бабенка Андірія. Там у них конкуренція зросла, то він до нас приєднався. 

– Які завдання на чемпіонат?

– Я хлопцям сказав, що завдання бути в п’ятірці. Але найголовніше – у кожному матчі грати на перемогу. Зрозуміло, ми недотягуємо до рівня УТК і Альтаїра, але такі команди, як Златокрай, Базис і Росава – по силах. Тим паче, що золотонісців і Степанці ми приймаємо вдома. 

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: