Головна > Актуально > Футбол

Віталій Вагін: «Не пам’ятаю, щоб трибуни команди-лідера кричали арбітру про вичерпаний час»

9 Вересня, 2019 Актуально

Головний тренер кам’янського Олімпа Віталій Вагін в коментарі Табло розповів про матч 11 туру проти Альтаїра (1:0). 

– Початок гри був за Альтаїром: там і поперечина, і стандарти непогано летіли, тому перші 20-25 хвилин вони мали ініціативу. А потім гра поступово вирівнялась, тим пим паче там поляна така… Вони все роблять для команди, для вболівальників – трибуни ставлять, а поле – жах. Це, мабуть, найгірше поле в області, при тому, що в команді всі технічні. 

 

У нас були непогані шанси вирівняти рахунок, забити, але трошки судді, я так дивлюся, допомагають. Був пенальті у наші ворота – ніхто не сперечається, але був пенальті й у їхні ворота, коли Бабій увірвався, обіграв одного, другого, прокинув Алєксандрова, а той хапає його за футболу. Міша падає – Макаренко (арбітр) мовчить. Не дає ні пенальті, ні за симуляцію. Ще у нас Аганесов головою класно бив після подачі з кутового. Майже на рівних грали. 

 

Сподобался кінцівка, що ми за рахунку 1:0 вдесятьох продовжили створювати непогані моменти. Та і давно вже не було, коли вболівальники лідера чемпіонату за рахунку 1:0 кричали «Суддя, врємя!». Я задоволений своїми хлопцями. Попереду ігри з командами нашого рівня, тому готуємось на лобові зустрічі, – сказав Віталій Вагін. 

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: