Головна > Актуально > Футбол

Черкащина приймає Рух і збирає кошти на операцію Домальчуку. Анонс 9 туру Першої ліги

14 Вересня, 2019 Актуально

14 вересня ФК Черкащина відіграє черговий матч чемпіонату України. У межах 9 туру підопічні Кобзаря вдома поміряються силами з лідером таблиці Рухом. 

Сьогодні пройдуть всі матчі дев’ятого туру у Першій лізі. Він відкриється візитом одного з лідерів до новачка дивізіону. Нашій “Черкащині” навіть зміна головного тренера поки не допомогла стабілізувати результати (чотири поразки поспіль в чемпіонаті та кубку), а от “Рух” їде з бажанням не лише набрати очки, щоб продовжувати йти в групі лідерів і претендувати на перше місце, а й поквитатися із суперниками за виліт із кубку в минулому сезоні. 

Львів’яни приїхали до Черкас автобусом напередодні і поселилися в готелі Оптима. У п’ятницю ввечері провели тренування. Команда підходить цього матчу без кадрових проблем.

Все ще лікуються перший номер Черкащина Олексій Майборода, є проблеми зі здоров’ям у Івана Тищенка. Вартісну операцію належить пережити Олегу Домальчуку, у якого пошкодження передньої хрестоподібної зв’язки і клуб звертається до футбольної громадськості з допомогою на його лікування 50 400 гривень. 

pastedGraphic.png

Тішить, що у загальній групі займається провідний півзахисник команди Віталій Бойко.

До цього часу “Черкащина” не поступалася Руху, а тепер він – у лідерах, виграв три поєдинки поспіль, зокрема, в минулому турі здолав вдома статусний “Чорноморець” (2:0).

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: