Головна > Актуально > Інтерв`ю > Футбол

Олександр Кирилюк: Треба тримати емоції при собі

24 Травня, 2021 Актуально

Головний тренер степанецької Росави Олександр Кирилюк отримав дисциплінарні санкціїї від КДК у вигляді заборони перебування у ігровій зоні протягом одного матчу. Усе через неспортивну поведінку тренера під час гри із кам`янським Олімпом.

Про матч зі Злактораєм та про рішенням КДК Олександр Кирилюк спеціально розповів для ТАБЛО.

Чи погоджуєтесь з рішенням КДК?

Я був не правий у будь-якому випадку. Це емоції. Футбол без емоцій не цікавий. Гра була напруженою, було багато порушень, але кожен трактує по-різному. Арбітр по-своєму, тренер по-іншому. Так і виникають такі ситуації. 

Складно спостерігати за грою команди не поруч?

Звісно, дискомфорт існує. Треба тримати емоції при собі, а коли так стається, то прикро. Дякую КДК і фаховим людям, які розібрались в цій ситуації та дали одну гру. Надалі будемо стримувати свої емоції. 

Незадоволені грою своєї команди проти Златокраю?

Результатом  незадоволений. Програли і прикро програли. Дивлячись на саму гру, то в крайньому разі ми не повинні були програти цей матч. Футбол вирізняється тим, що він непередбачуваний. Одна команда атакувала, а інша забивала. Ми допустили дві помилки і нас за це покарали. У таких матчах, я казав своїм хлопцям, що виграє та команда, яка менше допускає помилок. Суперник допускав, але ми не покарали їх за це. В цілому за матч ми мали багато моментів та могли навіть виграти.

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: