Головна > Футбол

Олімп показав силу в принциповому матчі чемпіонату області проти Росави

15 Вересня, 2019 Футбол

Учора в чемпіонаті Черкаської області відбулося чотири матчі 12 туру. В одному з них розгорнулась боротьба між середняками таблиці Олімпом і Росавою. 

 

ФК “Олімп” (Кам’янка) – ФК “Росава” -4:1 (1:0)

Голи: Глущенко ’28, Оганесов ’50 ’90+3, Бабій ’68(пен.) – Болюк ’63.

ФК “Олімп”: Іщенко, Гарнага, Грищук (Зоря ’70), Петько, Козубенко, Клименко, Бабенко (Вагін ’91), Бабій (Степанов ’74), Підвисіцький, Глущенко, Оганесов.

ФК “Росава”: Сорокін, Бовшик, Вовк, Осика, Валашенко, Болюк, Конюша, Франчук І., Мірошніков, Франчук В., Панічев. 

На заміну виходили: Матвієнко, Чорноіван, Матяш, Пархоменко.

За інформацією фейсбук-сторінки Олімпа, команди були налаштовані по-боєвому, адже це був поєдинок за шість очок. Іх перших секунд “Росава” пішла вперед, небезпечно пробивали Панічев на 2-й хвилині та Конюша на 3-й хвилині, але сейви Іщенка рятують кам’янчан. 

За десять хвилин гра вирівнялась – двічі пробивав по воротах Оганесов, але забракло влучності. А на 28-й хвилині активний Оганесов з правого флангу ювелірно виконує передачу на дальню стійку, де самотній Глущенко без перепон влучно пробиває головою по воротах – 1:0. На 39-й хвилині Осика збиває в карному майданчику Оганесова, пенальті виконує потерпілий, але Сорокін парирує постріл. 

Другий тайм потужніше провели господарі, на 50-й хвилині під час контратаки Оганесов пройшов з центра поля, на лінії штрафного майданчика качнув Осику, та пробив у дальню дев’ятку – 2:0. 

За 13 хвилин “Росава” відіграла один м’яч: подача з кутового, удар Вовка через себе, м’яч потрапляє в поперечку, на добиванні перший Болюк, котрий пробиває під каркас – 2:1. 

На 68-й хвилині невгамовний Оганесов заробляє пенальті, Бабій виконує вирок бездогано, знімаючи павутиння з лівої дев’ятки – 3:1. Після третього пропущеного голу “Росава” пішла в атаку великими силами, у кам’янчан з’явилися вільні зони для атаки. Мали нагоди відзначитися Підвисіцький та Степанов, але відмінно зіграв Сорокін. Оганесов на 90-й хвилині пробиває поруч зі стійкою. І все таки на 93-й хвилині Оганесов відзначається дублем: Підвисіцький точним пасом виводить Антона сам на сам – 4:1. Неймовірна гра у виконанні кам’янчан та перемога з рахунком 4:1 як подарунок працівникам фізичної культури та спорту.

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: