Головна > Актуально > Інтерв`ю > Футбол

Роман Поліщук: Ми на друге коло відрахували 10 чи 11 футболістів і на їх місце прийшли нові

4 Серпня, 2021 Актуально

Цими вихідними стартувало друге коло чемпіонату області з футболу. В одному із ключових матчів зійшлись «Базис-2» та «Зоря-Академія». У підсумку перемогу вдалось здобути останнім 3:2.

Спеціально для нашого сайту головний тренер «Зорі-Академії» Роман Поліщук розповів про підготовку до другого кола та новачків команди. 

Чи підсилювалась на друге команда?

Ми на друге коло відрахували 10 чи 11 футболістів і на їх місце прийшли нові. Всі молоді футболісти, вони були в МСК «Дніпрі-U19». Плюс Нікіта Сініцин, Владислав Петришин, Іван Доненко та граючий тренер Олександр Євтушевський. Всі інші  хлопці молоді по 19 років, вони були у Богдана Жало.

Чому зробили таку ротацію у складі?

В кожні команді так роблять, вливається нова кров. Чому так вийшло? Нам з Юрієм Миколайовичем в терміновому режиму за два тижні треба було зібрати команду. Майже всі футболісти були при командах, ніхто не думав, що буде «Зоря-Білозір`я»,і що буде вирішено долучити до команди нових гравців.

Як зараз тренується команда?

Ми за два тижні до початку другого кола зібрались, кожен день були тренування, провели дві товариські зустрічі. Якщо у нас в чемпіонаті йде недільний цикл, то серед та п’ятниця – тренування, а в неділю гра.


Перша гра була проти «Базису-2» та перемога, наскільки вона важлива для вас?

Готувались до цієї гри, хотіли взяти реванш за поразку у першому колі. Це наш головний конкурент і ми розуміли, що можемо від них відірватись, якщо буде перемога. А також можемо відставати від «Ренету». Ми озуміли, що вони можуть зіграти в нічию або виграти – це футбол і все може бути. Нам не можна зараз губити очки до нашої зустрічі з «Ренетом». Ніби у першому таймі мали перевагу по рахунку, «Базис» більше володів м`ячем. У другому таймі при рахунку 3-0 вони більш відкрились і ми не зуміли забити три чи чотири виходи один на один та один в два. Але нічого, будемо працювати. Потім 3-1 і  стала боротьба напруженою . Надалі суддя додав п’ять хвилин і у наші ворота призначили пенальті ,який вони реалізували. Ми були задоволенні перемогою, тому що готувались саме до цього матчу і президент був на грі. Він також був радий.

Чи не змінились завдання у команди на друге коло, перемога у Першій лізі та вихід у вищу?

Спочатку Володимир Григорович хотів по спортивному принципу зайти у Вищу лігу. Завжди у нього «апетит приходить під час їжі» і він дуже захотів перемогти у Першій лізі. Ми докладемо всі зусилля, щоб так було. Я, як тренер, також хочу перемогти.

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: