Головна > Актуально > Інтерв`ю > Футбол

Олег Синьогуб: Це новий виклик перевірити свої сили в новому колективі

4 Серпня, 2021 Актуально

Драбівчанин Олег Синьогуб підписав контракт у цьому сезоні з новою командою. Футболіст перейшов до «Минаю» та підписав контракт на один рік. Про це він розповів спеціально для ТАБЛО. Чому обрав саме цей клуб читайте далі.

Розкажи, чому пішов з Інгульця? 

З Інгульця пішов тільки тому, що трохи не зійшлись думками з Олександром Григоровичем в підписанні нового контракту. Але ми залишились в дуже хороших відносинах, я йому подякував за все, що він зробив за ці роки для мене і моєї сім’ї.

Чи було багато пропозицій? 

На рахунок нової команди мені запропонував свої послуги футбольний агент Іван Іщенко, з яким ми наразі співпрацюємо. Були різні варіанти, навіть за кордон, але конкретики від них не було ніякої.

Чому обрав Минай? 

Коли з’явився варіант з Минаєм, то дуже був зацікавлений Василь Васильович Кобін. Переговоривши з ним на пряму, я поїхав до Ужгорода тренуватись і чекати поки УАФ вирішить в якій лізі буде грати Минай. Ну, а тоді все пішло так як треба. Минай залишився у Вищій лізі. Мені запропонували контракт на рік і я , розмірковуючи не довго, вирішив залишитись тут, щоб пограти на рівні Прем’єр – Ліги.

Чи встигнув адаптуватись в команді? 

Адаптація проходить добре, з деякими я вже був знайомий. Але в основному це всі нові для мене футболісти, окрім Андрія Семенко. Ми були разом в Інгульці, тому притираємось один до одного.

Чи радий, що опинився саме в Минаї? 

Дуже радий опинитись в новій команді. Це новий виклик перевірити свої сили в новому колективі і допомогти команді посісти найвищі місця. Буду віддавати всі сили тільки заради перемоги.

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: