Головна > Актуально > Футбол

Кубок міського голови-ЛНЗ. Учасник №3 – Команда Бондаренка

15 Вересня, 2021 Актуально

24 вересня  стартує масштабний міський турнір Кубок міського голови.

Учасниками турніру буде 12 черкаських колективів.

Табло як інформаційний партнер змагань представляє команди. 

Ми зв’язались з представниками  «Команди Бондаренка» та організаторами турніру Юрієм Тренкіним та Андрієм Фощієм.

Юрій Тренкін: «Це вже традиція щороку восени проводити у місті Черкаси Кубок під егідою міського голови. В минулому році він викликав шалений ажіотаж за кількістю людей, які прийшли переглянути матчі, а також в ЗМІ – це подія номер 1». 

Які завдання у команди Бондаренка?

Завдання в усіх командах, яких я приймаю участь – це перемога. В команді міського голови здебільшого працівники міської ради. А також колектив доукоплектований спортсменами-аматорами з якими ми вже протягом неодного десятиріччя щотижня граємо по вечорам. 

Ви в минулому році планували стати кращим бомбардиром чи плануєте досягти цього разу результату?

Я вже є кращим бомбардиром. Тому що, Роналду має 1200 голів, у Мессі 1300 голів, а у Юрія Тренкіна на 34 школі 1800 голів. 

Хто на Вашу думку є фаворитом змагань?

Авжеш фаворитом змагань є команда «Карбон», є «Рувер», який підсилився в цьому році. Я думаю, що як раз між цими командами і буде розігруватись «Кубок міського голови». 

Андрій Фощій: «Хочеться подякувати всім хто долучився до створення футбольного свята «Кубок міського голови – ЛНЗ». В першу чергу ініціаторів Анаталія Бондаренко та Юрія Тренкіна, також партнерам змагань «ЛНЗ», організаторам, гравцям команд і їх представникам. Найближчі 20 днів нас очікують справжні футбольні баталії у Черкасах, так як участь в ньому приймають багато досвідчених місцевих колективів «Цетус», «Рувер», «Карбон», «Енергія», «ЮГ-2000», «Слобода» маючих у своєму складі провідних гравців нашої області, які вже багато років конкурують між собою за право вважатися найсильнішим колективом міста. Тому ігри між цими командами будуть принципові та напружені. Приємно, що долучаються колективи-дебютанти до цих змагань, вони зможуть здобути певний досвід і в майбутньому стати постійними учасником місцевих змагань.

Переможця зазделегідь важко назвати у таких турнірах, адже за стилем він нагадує міні-чемпіонат Европи, регламент такий, що у кожній гри потрібно не лише грати на перемогу, а й рахувати кожен забитий та пропущений м’яч. Тут кожна помилка і вже колектив за бортом боротьби за головний приз турніру. А це як Ви помятаєте величезний Кубок! 

Тож, побажаю всім колективам продемонструвати яскраву гру, яка подобається вболівальникам. Нехай на полі буде щира футбольна боротьба, а за її межами спостерігається дружня атмосфера. Зі сторони організаторів, враховано все, щоб турнір відбувся на найвищому рівні: це і фотозвіт кожної гри, післяматчеві коментарі представників команд, відеожурнал турніру, яскрава урочиста церемонія нагородження, де всі команди-учасниці отримають Кубки, дипломи, кращий гравець у кожній команді цінний подарунок, призери та переможці медалі та призові від міського голови Анатолія Бондаренка. Тож нехай переможе сильніший».

Попередній склад команди:

1. Бондаренко Анатолій

2. Тренкін Юрій

3. Фощій Андрій

4. Тарасенко Євген

5. Гопка Олег

6. Шурубура Денис

7. Качур Руслан

8. Пуш Нікіта

9. Дашко Костянтин

10. Блонський Мар’ян 

11. Підвисіцький Віталій

12. Ковпак Олександр

13. Ковтуненко Владислав

14. Кулик Ілля 

15. Вєков Андрій

16. Мачульский Сергій

17. Діскант Роман

18. Волошин Ігор

19. Батир Руслан

20. Ленчіннков Андрій

21. Кулинич Богдан

Керівник команди – Тренкін Юрій

Тренер команди – Фощій Андрій

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: