Головна > Актуально > Інтерв`ю > Футбол

MyPRO Academy здається в оренду

5 Липня, 2022 Актуально

Засновники академії Богдан Мишенко та Дмитро Проценко здають в оренду футбольну школу «MyPro Academy» із сучасним фітнес-залом. Про це журналістам ТАБЛО розповів один із засновників клубу Дмитро Проценко. Чому постало таке питання читайте далі. 

Розкажи, чого саме вирішили здавати в оренду?

Життя триває і діти повинні розвиватися. 

Війна, що прийшла на нашу землю, пройшлась по долях, змінивши все- від буденного життя до звичайної діяльності. Робота, що приносила задоволення, маючи активну підтримку трьох однодумців, які стояли у витоків Академії, в одну мить, втративши динаміку, зупинилася на стадії розвитку.

В якому нині зараз стан залу? Чи залишили інвентар?

Через війну сьогодні у Черкасах залишився лише Максим, який, через сімейні обставини, не може приділяти розвитку та діяльності Академії необхідну кількість часу. І хоча усі приміщення, тренажери та інвентар у повній бойовій готовності. Як кажуть: «бери та працюй». Зараз тут не вистачає головного- робочої енергії та дитячого гаміру.

Кому саме хочете його здати і на який термін?

Бізнес- не головне. Досвід свідчить, що все можна відновити, надолужити. Неможливо лише повернути час, який невпинно спливає і який потрібен дітям для розвитку та вдосконалення. 

Єдиним рішенням, яке просто зараз здатне покращити ситуацію-це оренда. Адже створені відмінні умови для людини, яка мріє про подібну діяльність. Для фаната, який не уявляє свого життя без активного ритму, для того, хто любить вкладатися в розвиток дітей. 

Що ж ми пропонуємо? Спочатку, до кінця року, оренду, але ми переконані, що у будь якому випадку ми зможемо знайти ефективну формулу для успішної діяльності, розвитку та вдосконалення усіх зацікавлених осіб та реалізації їхніх мрій.

Нагадаємо,що у 2020 році у Черкасах відкрилась нова футбольна школа  «MyPro Academy», засновниками якої стали відомі черкаські футболісти Дмитро Проценко, Богдан та Максим Мишенки.

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: