Головна > Актуально > Футбол

Шевченків Край – Яснозір’я: подробиці, коментарі, фото бронзового матчу чемпіонату області

4 Листопада, 2019 Актуально

Учора в чемпіонаті Черкаської області серед команд першої ліги визначились володарі золотих, срібних і бронзових медалей. Городищенський Шевченків Край вирвав третю сходинку п’єдесталу у Яснозір’я. 

Чемпіонат області

Перша ліга

Матч за третє місце

3 листопада

11:00, Корсунь-Шевченківський, стадіон Колос

Шевченків Край (Городище) – Яснозір’я 3:2

Голи: Магльований (2, 49), Вальчиковський (66) – Завгородній (8 пен), Боярчук (26)

На 22 хвилині Кучер не реалізував пенальті

Шевченків Край (старт): Бондаренко – Андрійченко, Куць, Магльований, Мойсєєв, Петриченко, Кучер, Вальчиковський, Подгорський, Горідько, Гиндик

Заміна: Бевз, Макала, Стародуб, Коваленко, Покась

Яснозір‘я: Ткаченко – Шайхін, Гуляш, Шепель, Жох, Погребняк, Костенко, Шпиця, Завгородній, Гриб, Балацький

Заміна: Терещенко, Рацюк, Борисенко, Боярчук, Черненко, Панченко

Арбітри: 

Цибулько Євгеній

Баранов Іван

Погорілий Микола

Делегат-інспектор – Чорний Олександр

Для Городища поєдинок розпочався вкрай невдало: команда забила першою, пропустила, не забила пенальті і пропустила ще раз. На вістрі Яснозір’я виділявся Боярчук, який забив і міг оформити дубль перед переровю: в одній з контратак зачепився за м’яч, обігрався в стінку і пробив у ближній кут з 16 метрів, але воротар перевів на кутовий. Стандарт обернувся наступом вже у ворота Яснозір’я зі 100%-моментом. Після флангового прострілу Горідько не влучив у ворота з двох метрів. Перерва. 

Після роздягальні справи у підопічних Грицая, якого не було на грі через матч за ЛНЗ, пішли краще. На 49 хвилині Магльований оформлює дубль після невдалого виходу голкіпера з воріт на стандарті – 2:2. Далі гра була рівна. Долю поєдинку вирішив Вальчиковський на 67 хвилині: прийняв м’яч на куті штрафної зони, змістився в центр і пробив у ближній кут – 3:2. Завершувався матч також в атаках Городища, яке взяло бронзові медалі. 

Олександр Лупашко, президент ФК Шевченків край: «Наша гра була фінальною, а саме за третє місце. Те, що командла сюди дісталась вже є гарним результатом, зважаючи на те, що ми організувалися за два тижні до початку змагань і особливих завдань не ставили».

Олексій Боярчук, гравець Яснозір’я: «Від гри залишилися чудові враження. Перший тайм вдався на нашу користь, але в другому ми почали грати в гру суперника і все пішло не по плану. Замість того, щоб сісти в оборону, ми вирішили забити третій гол, через це пропустили два м’ячі. Підготовка у нас була недостатня. Ми збиралися раз у тиждень, готувались, але цього виявилось мало».

 

Фото – Максим Ніколаєв спеціально для Табло

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: