Головна > Актуально > Футбол

УТК-2 – Колос: подробиці, коментарі, фото золотого матчу чемпіонату області

4 Листопада, 2019 Актуально

Учора в чемпіонаті Черкаської області серед команд першої ліги визначились володарі золотих, срібних і бронзових медалей. Паланський УТК-2 став найсильнішою командою 2019 року в першій лізі.

Чемпіонат області

Перша ліга

Фінал

3 листопада

14:00, Корсунь-Шевченківський, стадіон Колос

УТК-2 (Паланка) – Колос (Вільшана) 3:0

Голи: Потапов (34, 68, 83)

УТК-2 (старт): Решетило – Темчишин, Рябченко, Устенко, Думенко, Лісовий, Ткач, Горобець, Корнієнко, Потапов, Король

Заміна: Московський, Крочак, Гут, Попов, Авраменко, Любченко, Єжаченко

Колос: Котолуп – Горбинко, Бобінський, Вермянчук, Губатий, Литовченко, Діденко, Вєтров, Олійник, Горбань, Котенко

Заміна: Коваль, Михайлюк, Харченко, Болдирєв, Семененко, Безпояско, Савченко

Арбітри:

Погорілий Микола

Баранов Іван

Цибулько Євгеній

Делегат-інспектор – Чорний Олександр

Той випадок, коли більш кваліфікований футболіст вирішує долю золотих нагород. Потапова взяли з першої команди УТК і він виправдав надії. До екватору першого тайму гра була рівна з напівмоментами в обох командах, а далі УТК намацав свою гру і почав домінувати: Горобець прослизнув повз захисників, вишйов сам на сам – не забив, Потапов пробив поряд зі стійкою і вже на 32 хвилині вивів команду вперед після чудової комбінації і побачення з голкіпером – 1:0. Перший тайм так і завершився. 

Після перерви Колос ледь не відігрався: помилку воротаря УТК на виході довелося страхувати захиснику і вибивати м’яч із воріт, але уманчани відразу проатакували у відповідь. Футбол став більш відкритий, м’яч не тримався в центрі поля. Вільшана атакувала з ударами Котенка, Губатова і Діденка. 

Утім, Потапов записав собі другий гол з добивання після флангової подачі – 2:0. Колос пручався і пробував щось змінити. Не вийшло. Досвідчений Потапов оформив хет-трик на 83 хвилині після виходу сам на сам – 3:0. Люди на трибунах відзначили суддівство, яке було на найвищому рівні. 

Олександр Кравець, президент Колоса: «Цікава гра була, переміг сильніший. Із цим суперником ми вже зустрічалися, але фінал є фінал. Я їх вітаю з чемпіонством і чекаю нових зустрічей». 

Роман Потапов, гравець УТК-2: «Команда зіграла супер. Важаю, що перемога була заслуженою. У нас була чудова підготовка, команда завжди тренувалася разом, тому знала куди давати пас та куди бігти». 

 

Фото – Максим Ніколаєв спеціально для Табло

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: