Головна > Актуально > Футбол

Спецрепортаж із ресторану: Альтаїр гучно відсвяткував тріумф у чемпіонаті області (ФОТО)

18 Листопада, 2019 Актуально

У неділю драбівський Альтаїр зібрався на корпоратив, щоб відсвяткувати перемогу в чемпіонаті Черкаської області з футболу. 

Дійство відбулося в ресторані «Форест», де була присутня команда та близькі й родичі футболістів. А разом із ними наш Максим Ніколаєв. 

Під час святкування гості брали участь у конкурсах, у яких було створено нові команди, а саме: “Драбівські Кабани”, “Драбівські Леви”, “Друшляки”, “Космонавти” і звісно “Альтаїр”, капітаном якої, став тренер Роман Поліщук. 

Перемогу в застільних конкурсах отримала команда “Драбівські кабани”, яка набрала 36 балів. 

У процесі святкування обласні переможці щоразу піднімали келихи та скандували назву свого клубу. Завершилось усе салютом. 

Також спортсмени та керівники Альтаїра дали ексклюзивні коментарі спеціально для Табло:

Григорій Плічко, президент клубу: «Враження від свята приємні, тому що ми виграли чемпіонат області та зробили дубль, який раніше не доводилося отримувати. Усіх хлопців вітаю. Дуже приємно святкувати це дійство і розуміти, що рік нашої роботи не минув даремно. Футболісти виконали завдання на відмінно і я допоміг чим міг. Дякую всім за роботу, вважаю, що все вдалося. У чемпіонаті ми зробили, що змогли, та отримали головні нагороди». 

Роман Поліщук, тренер Альтаїра: «Сезон видався тяжким. Ми хотіли цього та йшли до цього. На нас всіх був вантаж відповідальності. Психологічно хлопцям було важко і вони дуже переживали, але ми чудово впоралися, всі хлопці молодці». 

Юрій Дмитренко, капітан команди: «Сьогодні чудове свято, від якого ми отримали купу емоцій. Від перемоги ми отримали багато позитиву, за що вдячні вболівальникам. Шлях був складний. Цьогоріч ми брали волю в кулак, гризли землю і доводили, що нам треба перемога. Сподіваюсь, що наш президент підніме планку і в майбутньому ми заявимось до чемпіонату України серед аматорів. Думаю, що Альтаїр буде там не на останньому місці.

Олег Гопка, захисник Альтаїра: «Сьогодні дуже навіжене свято, дякую нашому президенту за це дійство. Нашій команді хочу побажати футбольного довголіття. Вітаю Альтаїр з чемпіонством та бажаю всім щастя». 

Яша Халілов, гравець клубу: «Враження від свята найпозитивніші, дякую нашому тренеру та президенту за вдалий сезон, ми йшли сюди тільки за золотими медалями. Ми дуже задоволені як чемпіонством. так і сьогоднішнім вечором. До фіналу шлях був легким, а сам фінал дався нам достатньо тяжко, але Бог бачить, що ми були сильніші». 

 

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: