Головна > Актуально > Футбол

Ексгравець Черкащини став моделлю. Заробляє до 300 доларів за зйомку

30 Грудня, 2019 Актуально

27-річний футболіст Юрій Малєй днями здивував фотографією і гучною заявою. Гравець знявся в рекламі відомого бренду, вирішивши з користю провести вільний час, який у нього з’явився після розриву контракту з клубом Першої ліги – Черкащиною. 

Про це пише Sportarena. 

«Період у Черкасах пройшов для мене не найкращим чином, – зізнається Малєй. – Було багато факторів, через які не виконав поставлені завдання як індивідуально, так і командно. Перш за все, не все було добре в фінансовому плані, про що, напевно, всі знають».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

______________________📸 #enricocoveri

Публикация от YURII MALIEI 🇺🇦 (@maliei92)


Правда, до цього ставиться гравець філософськи, вважаючи такий період в житті необхідним досвід. «Для мене це великий досвід, впевнений, після таких періодів у житті люди стають сильнішими. Вирішив розірвати контракт за своїм бажанням, не бачу перспективи в цій команді. Але це життя, і сподіваюся, у керівництва клубу вистачить амбіцій і професіоналізму не втратити команду Першої ліги для такого міста, як Черкаси».

За словами Юрія, потрапив в модельну сферу випадково. «Мені ще раніше пропонували спробувати себе в цій справі, але я якось сумнівався, що з цього може вийти. Як виявилося, рекламувати нижню білизну, одяг можна у вільний час і заробляти достатньо непогані гроші. Але для цього потрібно бути відомим, щоб на тебе звертали більше уваги з боку брендів.

Якщо говорити про цифри, то просто одними зйомками заробляти і жити можна. Але, щоб жити добре, треба бути популярним і затребуваним. Тому, зрозуміло, більшість часу для мене, як для професійного футболіста, проходить в тренувальному процесі, я хочу бути сильнішим, показувати якісну гру і заявляти про себе на футбольному полі».

Правда, футболіст не впевнений, що в цьому плані у нього може щось вийти. Принаймні, в Україні. «Для мене це щось нове, і мені самому дуже цікаво, що з цього вийде. Це дуже важка праця, цілий процес і, якщо чесно, то до цієї роботи також потрібно підходити професійно. За одну зйомку, яка триває від двох до семи годин, можна заробити від 150 до 300 у.о. – все залежить від бренду, умов. Хороші гроші хлопці заробляють закордоном. І це факт»

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: