Головна > Актуально > Єдиноборства > Інтерв`ю

Іван Осіян: Для мене ця медаль – початок довгого і цілеспрямованого шляху до найвищих досягнень

26 Липня, 2022 Актуально

Черкаський кікбоксер Іван Осіян виборов срібну медаль у розділі К-1 у ваговій категорії до 71 кг на чемпіонаті Європейських університетських ігор.

Спортсмен- вихованець КДЮСШ “Вулкан”, Іван Осіян, який наразі є студентом ЧНУ ім. Б. Хмельницького. Його тренує Сергій Тутик. Спецільно для нашого сайту ТАБЛО Іван розповів як вдалося завоювати нагороду.

Розкажіть, як потрапили у кікбоксинг?

Протягом 12 років займався Кудо (який являє собою всестильовий бій). У 2019  році вирішив спробувати себе на змаганнях з кікбоксингу, тобто це 3 рік як я виступаю в даній дисципліні. Мені 18 років.

Які досягнення вже маєте?

Я- кандидат у майстри спорту з кікбоксингу, кандидат в майстри спорту з військово-спортивного двоборства (рукопашний бій + стрільба з пневматичної гвинтівки), а також чемпіон та призер всеукраїнських змагань з кікбоксингу, кудо та військово-спортивного двоборства.

Як готувались до Європейських університетських ігор?

Відібрався на змагання за декілька днів до війни, тобто я не знав чи взагалі буде можливість брати в них участь, але за  2 місяця до змагань мені повідомили про те, що все в силі. Підготовка пройшла не без проблем. Було досить складно знайти спаринг- партнерів, які в даний час могли допомогти мені з підготовкою. Тому часто моєму тренеру доводилось виконувати роль спаринг- партнера.

Це Ваші перші змагання такого ґатунку?

Так. Я вперше поїхав на змагання такого рівня.

Що ця медаль для Вас означає?

Для мене ця медаль – початок довгого і цілеспрямованого шляху до найвищих досягнень.

Чи складно було?

Так. Але підготовка була успішною. Фізично було не складно, а от морально, для мене, це було складне випробування з яким, в фінальному бою, я не впорався.

Яка Ваша найбільша мрія?

Моя найбільша мрія… Якщо говорити про даний момент, то я хочу, щоб чим швидше закінчилась війна нашою перемогою і всі, хто захищає нашу країну, повернулися здоровими до власних домівок, а все інше- буде вже потім…

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: