Головна > Інше

Черкаські чиновники перевірили новий гімнастичний зал на «Миру»

6 Липня, 2020 Інше

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко разом із заступником Юрієм Ботнаром відвідали Черкаський гімнастичний комплекс, розташований у приміщенні колишнього кінотеатру «Мир».

Про це повідомляє пресслужба ЧМР.

Владці ознайомилися, як працює спортивний об’єкт після послаблення карантину.

Раніше спортивною гімнастикою тут займалися близько 400 дітей. Нині ця цифра трохи менша, адже доводиться дотримуватися санітарних норм, згідно з якими на 5 м2 може займатися одна дитина, розповів заступник директора закладу Станіслав Коваленко.

«Я тішуся з того, що у 2018 році у Черкасах ми зробили цей гімнастичний комплекс. Звісно, прикро, що досить довго тривала тяганина з документами, які саме і «гальмували» відкриття. Фактично, це приміщення не збирались здавати в експлуатацію, навіть більше – це взагалі мав би бути довгобуд. Проте спільними зусиллями ми змогли добитись того, що ремонтні роботи завершились, і ми створили такий прекрасний спортивний центр», – говорить Юрій Ботнар.

«Мені дуже приємно, що зараз черкаські діти можуть займатися спортивною гімнастикою у гарних умовах. Ця гімнастична зала – ще один приклад того, що я та моя команда приділяємо значну увагу розвитку спорту у Черкасах. Запевняю – робитимемо це і надалі, щоб нове покоління черкасців виростало сильним та здоровим», – зауважує міський голова Анатолій Бондаренко.

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: