Головна > Актуально > Інше

Черкащанки привезли чотири кубки з танцювальних шоу-дисциплін

28 Січня, 2020 Актуально

25 січня у Києві відбувся міжнародний турнір «Столиця запрошує». Участь у ньому взяли учасники черкаської студії Royal Family.

Тренер та керівник студії Яна Ткачова розповіла Валентині Бабенко подробиці турніру спеціально для Табло.

– Студія працює усього 5 місяців. Ми перша студія розтяжки в Черкасах. Зараз у нас тренуються більше 100 діток і найменшій учениці зараз 2 роки й 4 місяці. Підрахунок дорослих навіть не ведемо, оскільки за день у студії проходить дуже багато людей.

За такий короткий проміжок часу наші учні виграли 11 кубків на різних турнірах. Останні чотири ми привезли з Києва на цих вихідних, брали участь у міжнародному турнірі «Столиця запрошує». Турнір проходив два дні – 25-26 січня, але ми взяли участь лише першого дня, оскільки виступаємо в номінаціях шоу-дисциплін. Усього на турнірі було заявлено близько 300 учасників. З нашої команди було 14 учасників. Найменших (по 3 роки) до змагань підготувала тренер Наталія Гайдаєнко.

На турнірі вони були найменші. Також виступали діти командами (5-6 років та 9-11 років). Для декого з них це були перші змагання.

На наступних вихідних нас чекає ще один турнір, але уже в Черкасах. Також скоро у нас стартує ще один новий проект, але поки що це невеличка таємниця, – сказала Ткачова.

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: