Головна > Актуально > Інше

Керівник обласного хокею Артур Бакрадзе розповів, як дітям тренуватись у Черкасах

19 Лютого, 2020 Актуально

16 лютого працівниками Черкаського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” був проведений обласний культурно-масовий захід в межах Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу “Спортивна зима” на льодовому катку ”Слайз”. 

Участь у заході взяли діти віком від 5 до 15 років.

Посприяли проведенню заходу ГО «Віділення Національного олімпійського комітету в Черкаській області» та Артур Бакрадзе, президент федерації хокею з шайбою Черкаської області. 

Табло зв’язалося з очільником федерації Артуром Бакрадзе, щоб дізнатись трохи більше про хокей у Черкасах. 

– Запросив тренерів із Києва, знімаю квартиру. Уже в нас тренуються 52 дитини. Набираємо оберти. Приходять діти з 6 до 14 років, але є і такі, яким по чотири з половиною. Вони всі поділені на три вікові групи 6-8, 9-11, 12-14 років. 

– Чи є проблеми в процесі побудови хокейної школи в Черкасах?

– Хіба що фінансові. Зараз шукаємо спонсорів. Ведемо переговори. Делікат розглядає мою пропозицію, також страхова компанія ТАСС, бо зараз буду страхувати дітей.

– Що має бути у дитини, щоб прийти займатись хокеєм?

– На початку – захист колін, ліктів і шолом. Це може бути від роликів, велосипедне, сноубордичне, лижне. Перше заняття ми даємо безкоштовно. Якщо сподобалося, то далі батьки купують б/у форму і дитина тренується. Ковзани можемо дати – у нас є декілька пар, якщо ні – можна за 30 гривень орендувати. 

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: