Головна > Актуально > Інтерв`ю

«Насолоджуйтесь моїм життям». У Колоса все добре. Інтерв‘ю

6 Липня, 2020 Актуально

Днями відомий черкаський футболіст Олександр Колос виставив провокаційний пост в інстаграм, де закликав підписників «говорити більше за його спиною».

Нещодавно гравець перейшов до липовецького Факела у Вінницькій області. Також у кінці червня з Карбоном Колос виграв Кубок міського голови і «переїхав» на одеську Ібіцу.

Ми зателефонували в обід і перше, що почули, – гучну клубну музику.

Сань, як ти відпочиваєш?

– Відпочинок проходить чудово, що тут додати? Я тут уже два тижні. Ще стільки ж покуражусь точно.

У футбол ще граєш? Який у тебе графік?

– У мене графік дуже простий і шикарний. Ні під кого не підлаштовуюсь, живу у своє задоволення. У футбол граю. Тренувань з Факелом немає. Працюю сам або з тренером, їжджу тільки на ігри по суботах. У мене на тижні лише один робочий день.

Як ти оплачуєш такий курорт?

– Обговорювати це ні до чого. Хто хоче дізнатись, пишіть, відповім особисто. У мене є команда, де я отримую хороші гроші. Ті, хто цікавляться, нехай звернуть увагу на своє життя.

Як працюєш з дівчатами в Одесі?

– По дівчатах тут взагалі питань немає. Вони неперевершені. Насолоджуюсь щодня і щоночі все більше й більше. Вони відразу йдуть на контакт, коли підкатуєш к ним. А це робити дуже легко – гроші їм показав і вони твої. Чим завершуються вечори нехай залишиться секретом.

Який день найбільше запам‘ятався?

– Це було день народження прекрасної людини Сергія Дєдова, яке запам‘ятається на довгі роки. Неможливо описати словами. Ми відпочили і ні в чому собі не відмовляли. Після цього вирішили залишитись в Одесі ще на декілька тижнів.

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: