Головна > Актуально > Інтерв`ю

Сергій Мачульський: «Базис постарається залишити УТК, Альтаїр і Златокрай за бортом»

17 Вересня, 2019 Актуально

Лідер кочубіївського Базиса Сергій Мачульський в міні-інтрев’ю Табло розповів, які плани у команди в зв’язку з виходом на першу сходинку турнірної таблиці чемпіонату області. 

– Сергію, кому сердечко адресуєш після забитого голу у ворота Авангарда?

– Звісно, що вболівальникам Базиса!

– Ти бив пенальті в додатковий час за рахунку 1:1. Переживав, що можеш не забити?

– Хвилювання є завжди, але був упевнений, що заб’ю. Раніше у нас був такий пенальтист Грищенко Юра – команда була невпевнена, коли він підходив до одинадцятиметрового. А коли помінялася людинка, то команда вже сміливо знає, що підходить бомбардир і м’яч буде в сітці. Можна підраховувати преміалку. 

– Що видно Базису з першого місця таблиці?

– Хочеться втриматися нагорі. Перед другим колом у розмовах з тренером і командою всі так вирішили, що оскільки є шанс, то гріх ним не скористатись. Призи теж вітаються керівництвом, але я і ті, хто старші, у нас амбіції на чемпіонство. Хочу на самий верх залізти. 

– Попереду ігри зі всіма прямими конкурентами. 

– Так, але ми граємо вдома з Альтаїром, Златокраєм і Олімпом, а на виїзді з УТК. Тому за рахунок власного поля, командної гри, характеру і того, що у нас між ногами, будемо старатись. Базис славиться не індивідуальностями, як в ЛНЗ, а командною грою. Постараємось залишити Альтаїр, Златокрай і УТК за бортом. 

– Цей чемпіонат цікавіший, ніж попередній?

– Є 4-5 команд, які будуть боротись, але поки не відчуваю накал. 

 

Фото – СК Базис

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: