Головна > Актуально > Інтерв`ю > Кубок Австралії

Ірина Кирчата: Ми розуміємо важливість підтримки молодих талантів і розвитку спорту серед дітей

10 Серпня, 2024 Актуально

Продовжуємо знайомити вас далі з нашими партнерами змагань «Australia Open». Далі розповімо про благодійний фонд «Майбутнє будуємо разом». Ми поспілкувались із представником фонду та волонтеркою Іриною Кирчатою.

– Розкажіть про вашу діяльність та власний бізнес?
У цьому році я присутня тут, як представник Благодійної організації БФ «Майбутнє будуємо разом», як партнер ТМ «Pleses» і головна вболівальниця свого сина. Ми створили БО БФ «Майбутнє будуємо разом» ще в 2019 році і основним напрямком діяльності обрали допомогу дітям. У переважній більшості- це була допомога дітям-сиротам та дітям з особливими потребами, які проживали у Харкові та області. Це були освітні та розважальні заходи, подарунки до свят та невеличкі приємності. У лютому 2022 року фонд вимушено переформатував свою діяльність. Головним пріоритетом роботи стало швидке реагування на зовнішні виклики, але згодом ми потроху повернулись до витоків, бо стало очевидно, що без емоцій, радощів наших дітей немає натхнення у дорослих.
Так співпало, що наші друзі, ТМ «Pleses», а тепер вже й постійні партнери, розділяють наші цінності. До того ж наші діти займаються футболом. Спільно ми й сформували ще один пріоритетний напрям діяльності.

– Чому знову стали партнерами всеукраїнського турніру?
Відповідь проста – ми розуміємо важливість підтримки молодих талантів і розвитку спорту серед дітей. Проведення спортивних турнірів не лише сприяє фізичному розвитку, а й навчає дітей командній роботі, дисципліні та відповідальності. Ми прагнемо робити свій внесок у майбутнє наших дітей, створюючи для них можливості реалізувати свої мрії та досягти успіху. І якщо це футбол, то це завжди про несподіванки та бурхливі емоції не тільки на футбольному полі, але й серед вболівальників.

– Наскільки важливо для вас бути причетними до цього турніру?
Ми вдячні організаторам, що надали можливість долучитись і в цьому році до участі в турнірі. Це означає, що нам довіряють. З огляду на те, як масштабується з кожним роком його проведення, для себе ми розуміємо, що нам також не можна стояти на місці, потрібно вишукувати нові можливості на нові запити.

– Взагалі наскільки важливо, на вашу думку, їх проведення у такий час?
На третьому році війни недооцінювати важливість проведення таких заходів не приходиться. Вони стали можливістю для дітей відволіктися від складних реалій. Спорт об’єднує, дарує надію та допомагає дітям залишатися сильними як фізично, так і морально. Це можливість підтримати дух та оптимізм у нас, дорослих, які нам так потрібні зараз.

– Що побажаєте та чим порадуєте учасників турніру?
Побажання учасникам футбольного турніру традиційне- невичерпної енергії, наснаги та командного духу. Грайте з задоволенням, вірте у свої сили, і пам’ятайте, що кожен матч – це крок до вашої мрії. Нехай цей турнір стане справжнім святом спорту, можливістю проявити свої таланти та завести нових друзів. Щоб підтримати учасників, наш Фонд разом із ТМ «Pleses» підготував невеличкі приємності.

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: