Головна > Актуально > Інтерв`ю

Олександр Колос: «Не можу дочекатись недільного вечора. Буде дуже спекотно»

21 Лютого, 2020 Актуально

Цієї неділі завершується чемпіонат Черкаської області з футзалу. Олександр Колос є лідером двох команд, які боротимуться за медалі: Яснозір’я – за срібло/бронзу вищої ліги, а Карбон – за чемпіонство екстра-ліги. 

Спеціально для Табло Колос розповів, як розставить пріоритети на фінальний день, чим сильний Рувер і наскільки комфортно йому грати з Алієвим. 

Нагадаємо, що ми з калькулятором і регламентом розібрались у шансах на перемогу команда в усіх лігах.

– Як почуваєшся перед фіналом?

– Почуваюся чудово, вже чекаю не дочекаюся цього вечора, як і всі інші гравці й уболівальники. Думаю, гра Карбон – Рувер буде найкращою за весь чемпіонат, адже в ній визначиться чемпіон. Травми заліковую, уже все добре, буду в бойовій готовності. 

– Чим сильний Рувер, із яким Карбону треба боротися за чемпіонство? Перший матч ви перемогли 3:2. 

– Головне в тій грі було перемогти і вийти в лідери, що ми тоді і зробили – віддали всі сили. Команда хороша тим, що вони контролюють дуже добре м’яч і у них є різні заготовки, комбінації та інше. У Рувера хороший тренер Гупаленко Сергій плюс вони привозять хороших виконавців і є свої місцеві непогані. Дуже хочеться, щоб прийшов повний зал подивитися цю зарубу. Буде дуже спекотно.

– Як ти вирішиш питання гри спочатку за Яснозір’я, яке теж бореться за нагороди у вищій лізі, а через годину за Карбон? Які в тебе пріоритети?

– Якщо обленерго обіграє Рятівник, то Яснозір’я уже буде в призах, а будемо ми другі чи треті – немає різниці. Завдання було потрапити в трійку. Сподіваюсь, так і станеться. 

У будь-якому випадку за Яснозір’я вийду грати, щоб розбігатися – мені потім буде легше грати з Рувером. Тим паче, у мене буде час відпочити перед мегаматчем.

За Карбон я дуже давно граю і мені все тут подобається: стосунки і все інше. Дуже вдячний Нареку та іншим людям з команди. 

– Футзал уже завершується. Які плани на великий футбол?

– Поки що плани завершити футзал і з гарним настроєм повернутись у великий футбол. Є варіанти, але з командою ще не визначився. Усе буде ясно наступного тижня. 

– Як тобі гра Олександра Алієва в цьому сезоні?

– Саня виступає добре, допомагає нашій команді. Так, він додав у грі – це видно. Став більш активним. Дивлюся Інстаграм його – блогер-початківець, історій мільйон, почав займатися собою, ходить у зал приводить себе у форму, яка була раніше. Одним словом –красунчик. Дуже приємно грати з таким футболістом в одній команді. Він може з нічого створити гольовий момент. Не кожен футболіст такого рівня, як він, погодився б приїжджати в інше місто і грати за просту команду.

– Як ставишся до того, що скоро можна буде грати лише за одну команду у футзалі?

– Не розумію цю зміну. Скільки років можна було грати за дві команди, а тут таке. Ну, може, тепер команд буде більше рівних за підбором гравців, навіть не знаю. Якщо вони [федерація] вирішили, значить нехай так і буде, все одно сперечатися марно. Вони господарі всього цього. З будь-яким їхнім рішенням доведеться кожній команді, керівництву і гравцеві змиритися. Може це і на краще, а може і навпаки.

 

Фото – Черкаський спорт

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: