Головна > Актуально > Міні-футбол

ЮГ-2000 – Цетус: Прев‘ю

7 Грудня, 2020 Актуально

Завтра команди проведуть перенесений матч другого туру чемпіонату міста з футзалу «Зимова ліга».

Матчі цих двох команд завжди емоційні та дуже цікаві. Ми поспілкувалися з гравцями обох команд та запитали їх про очікування від завтрашнього матчу.

Станіслав Стрикаль, гравець ЮГ-2000:

-У неділю здобули надважливу та складну перемогу, тому сьогодні відпочиваємо і відновлюємося в бані. Морально налаштовуємося на гру з лідером Чемпіонату України,    з досвідченою та зіграною командою.

Грати 2-3 гри в тиждень не важко, адже наш менеджмент забезпечує нас  умовами для відновлення. Ми, навпаки, тільки раді такому напруженому графіку, адже всі ми любимо футбол і розуміємо, що ігри набагато корисніші ніж тренування.

Кожна перемога додає впевненості у власних силах. Гра з Майфоном показала, що ми рухаємося в правильному напрямку, тому продовжуємо працювати та радувати своїх вболівальників.

Євген Волощук, гравець Цетуса:

-Зважаючи на те, що це перенесений матч – у нас замість тренування буде гра. Ми підходимо в гарному  настрої до неї. ЮГ-2000 – сильна команда, матчі з ними завжди дуже важкі. В їхній команді є багато досвідчених  гравців, які роблять результат. Загалом, на цьому турнірі немає слабих команд, кожна гра буде важкою.

Такий графік дуже подобається, хочеться побільше грати, якщо брати вчорашню гру з Карбоном, то у нас за 8 днів 4 матчі. Не зважаючи на те, що ми у першому таймі зіграли слабо, але в другому таймі ми зібралися та показали непогану гру. Вирвали дуже важливі 3 очки і вийшли на перше місце. Ця перемога надасть нам ще більше впевненості.

Чемпіонат Черкас

8 грудня

2 тур

20:30 ЮГ-2000 – Цетус

ВХІД УБОЛІВАЛЬНИКАМ ЗАБОРОНЕНО!

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: