Головна > Актуально > Міні-футбол

Олег Біляк: У ЮГ-2000 є характер, дух та свої амбіції

20 Січня, 2021 Актуально

Вже цієї неділі стартує фінальна частину Другої ліги України з футзалу (Черкаська зона). У плей-офф вийшли чотири команди: Черкасиобленерго, Цетус, ЮГ-2000 та Майфон.

Ми поспілкувалися з представником кожної команди та розпитали їх про підготовку та очікування від фінальної стадії змагань.

Олег Біляк у інтерв’ю ТАБЛО розповів про цілі ЮГ-2000 у плей-оф чемпіонату України.

Після паузи майже у місяць важко повертатися на майданчик? Чи тренувались ви у цей час?

Звичайно, важко після свят та місячної паузи увійти в зал і знайти свою гру. Сподіваюся, що наш суперник у такі й же фізичній формі як і ми.  Наша команда кілька разів зібралася разом, майже всім колективом та побігали на полі, але на жаль, оптимальних кондицій не набрали.

Сергій Мачульський перед стартом турніру, у коментарі нашому виданню сказав, що ваша задача потрапити – у четвірку. Ви з нею справились. Яку ціль ставите тепер?

Перед командою, президент команди Юрій Павлович Корецький спочатку ставив завдання потрапити до першої четвірки, далі задач він не ставив. Але у команди є характер, дух, свої амбіції, ми не збираємося на цьому зупинятися. Будемо ставити максимальні завдання, але гра все покаже.

Яким, на твою думку, буде матч з Цетусом? Чи складно ЮГ-2000 грати з цією командою?

У фінальній частині турніру грати з кожною командою буде складно і Цетус – не виняток. Цетус – досвідчена, вікова команда, така як і наша. Кожна помилка на полі може привести до сумних наслідків. Мяч круглий, майданчик рівний – гра все покаже. Всім хочу побажати гарної гри.

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: