Головна > Актуально > Інтерв`ю > Міні-футбол

Сергій Усаковський про перемогу збірної України з футзалу в 1/4

1 Лютого, 2022 Актуально

Учора збірна України з футзалу зіграла матч 1/4 фіналу Євро-2022 у якому перемогла з рахунком 5:3 національну команду Казахстану.

Спецільно для нашого сайту ТАБЛО бронзовий призер чемпіонату світу з футзалу Серій Усаковський спрогнозував, що чекає в 1/2 збірну. 

«З професійної точки зору, то Україна дуже правильно виконала усі дії. Зіграла на фізичних даних, на концентрації. Не дала нічого зробити Казахстану. Звісно хотілось, щоб в України була більш видовищна гра, але вона не вийшла. Хотілось, щоб Україна грала для глядячів, але вони зіграли правильно. Виконали свою задачу. Українці заввжди перемогали Казахстан. Вон- не рівень для нашої збірної. Це моя думка. У Казахастану не грав найсильний їхній гравець. Я грав в Казахстані рік з братом. Ми були лідерами і займали перші місця. Тому, коли мені кажуть, що Казахастан – це супер-команда, то мені смішно».

« В 1/2 буде дуже складно Україні. Всі команди (Росія, Португалія та Іспанія) дуже сильні. Звісно хотілось, щоб дійшли до фіналу і перше місце зайняли. Хочеться подивитись ще пару цікавих матчів, щоб у нас розвивався футзал. Потрібно, щоб глядачі бачили високий рівень гри. Думаю в 1/2 буде грати з Росією і це неймовірно складно. Це не Казахстан. На мою думаю, що за трійку кращих буде складно зачипитись нашим хлопцям». 

Таким чином національна команда вперше за останні 17 років пробилася до півфіналу турніру. Востаннє збірна України доходила до такої стадії Євро у 2005 році.

Нагадаємо, що у 1/2 фіналу збірна України зіграє з переможцем пари Росія- Грузія (матч відбудеться у вівторок). Півфінали відбудуться у п’ятницю, 4 лютого.

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: