Головна > Актуально > Міні-футбол

Сергій Біда: «Петришин заздрить моєму таланту»

13 Грудня, 2019 Актуально

Гравець Карбона Сергій Біда в коментарі Табло розповів про номінацію ФФЧО, Влада Петришина, матч з ЧФК та старт у чемпіонаті. 

– Сергію, ти став одним із найкращих футболістів області за версією ФФЧО. Як відчуття?

– Чесно кажучи, не очікував побачити себе в списку найкращих півзахисників минулого чемпіонату. Дуже задоволений, оскільки є до чого прагнути і доводити, що не дарма туди потрапив.

– Нещодавно Петришин заявив, що ти цунамі, яке практично неможливо зупинити, якщо набрав хід. Ти з ним згоден?

– Петришин заздрить моєму таланту бігти, бо він це робить трохи повільніше. Ще хочу додати, що він багато пропустив, і зараз, коли побачить мене, змінить свою думку.

– Що скажеш про прийдешній матч Карбона з ЧФК?

– Команда ЧФК – хороший суперник. Вони добре укомплектовані, довго грають всі разом. Нам варто звернути увагу на пару нових гравців, які виходили проти Майфона. Досить хороші виконавці, які можуть вплинути на результат матчу. Ми докладемо всіх зусиль, щоб результат був позитивним для нас.

– Як тобі взагалі старт Карбона в цьому чемпіонаті?

– Старт непоганий. Могли вигравати, могли програвати. Але все ж, тільки перейшли з великого футболу в зал, ще всі звикають. Перед нами стоять високі цілі, які команді під силу, і ми будемо намагатися робити все, щоб цього досягти.

– Який прогноз даси на матч Майфон – Рувер (якщо він відбудеться)?

– Мій прогноз – це нічия, але м’яч круглий, і може статися все, що хочеш. Як в одній, так і в іншій команді хороші гравці, тому важко загадувати.

Матч Карбон – ЧФК відбудеться 15 грудня о 18:00. 

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: