Головна > Актуально > Міні-футбол

Президент Майфона поставив крапку в справі матчу з ЧФК

13 Грудня, 2019 Актуально

Президент футзального клубу Майфон Сергій Майчук зняв команду з чемпіонату області.

Далі його пряма мова:

Мені боляче це навіть писати і розуміти але на сьогодні реальність така. Команда «ФК МАЙФОН» вимушена знятися з областного футзального турніру через нерівність умов для команд, втрати спортивного інтересу, недоорганізованості даного турніру та бажанням можливо хоч в такий болючий спосіб змінити ситуацію на майбутнє в нашому прекрасному футбольному регіоні.
Далі все по порядку і як завжди детально по поличкам.
Почну з того що я не мав наміру отримати 3 залікові бали а поставив задачу щось змінити і головне показати звичайним вболівальникам хто є хто і як воно займатися спортом.
1. Офіційна відповідь на мій протест. (прикладаю фото самого протесту)
Цитую : «Відхилити даний протест в зв’язку з необґрунтованістю та наданому в неповному обсязі».
Виявляється я повинен був додати на протязі 24годин протокол матча(який є в федерації) та заявку команди ФК ЧФК яку повинен був перед першим туром!!! піти в федерацію та сфотографувати чи попросити. А сайт Черкаський спорт не являється офіційним в цьому питанні. Нажаль чи на радість це мій перший протест і можливо є юридичні аспекти і я уточню їх у спеціалістів та проконсультуюсь у федерації футзалу України.
2. Далі неофіційно мені пояснили що і як.
1) Сайт не є офіційним і ще що для мене стало надважливим на майбутнє – все що говорили на зібранні то лише слова а коли до справи то в руки регламент і малоймовірно що ти будеш правий. Чому для мене важливо – та тому що я звик працювати і вірити людям але тут схоже не моє середовище існування, та й принцип спортивної рівності втрачений. Вирішили одне а кому треба той працює як бажає.

2) В регламенті в 4 пункті розділу «ЗАЯВКИ» написано що заявка повинна бути паралельно надіслана на електронну пошту Cherkassy-sport@ukr.net. Про це між іншим домовлялися і на зібранні. Я запропонував показати цей електронний лист адже електронна пошта зберігає дату, час надсилання і якщо заявка була подана вчасно то я був би неправий. На що отримав відповідь що немає такого листа і головне надрукована форма дату якої перевірити неможливо.

3) Я запитав чому ніхто з 6 гравців(так так не 2 а в загальному дозаявлено 6 людей!!!) яких нема в попередній заявці ніхто не грав в першому турі. На що отримав відповідь що ці гравці грали за свої основні команди на кубок(кому цікаво –ФК Атлетік Бровари, Альтернатива Київ, Манзана Київ – всі з чемпіонату України), хоча як виявилося ці гравці перед нашим матчем встигли теж зіграти гру за свій клуб в Києві і приїхати в Черкаси.
Думаю з заявкою розібралися і кожен для себе зрозумів що і як.

4) Форма. Зі слів представника виявилося що форму команди викрали(мабудь частково бо більшість грала в нормальній формі) і вони терміново купували схожу форму в місті(в цьому не сумніваюся). Також зі слів Гончарова Юрія Андрійовича пункти регламенту 10 та 11 про екіпіровку та обов’язковість номеру на футболці не являються такими за які накладаються дисциплінарні санкції і в нас не рівень чемпіонату України а лише аматорський рівень. Як на мене якщо не буде правил то такий цей рівень і залишиться, в приклад поставлю чемпіонат Скворцова Павла де гравці без номеру чи з різним кольором гетр просто не випускаються на поле і повірите наразі всі команди в красивій формі і питань ні в кого немає. Цей пункт для тих команд які по якійсь причині не матимуть форму з номером в цьому чемпіонаті – спокійно виходьте і грайте, тут можна.

5) Варто зазначити що все що описано в заявці та обговорено було на зібранні всіх команд я виконав в повній мірі і чесно кажучи надіявся що всі віднесуться до нашої спільної справи відповідально. Заявка подана вчасно, заявка на першу лігу оформлена і подана згідно регламенту і побажань інших учасників(3 легіонери які є в обох заявках),фотографії в архіві прикріплені, форма вся одного типу, з однаковим кольором гетрами, ба більше я ще набив прізвища гравців на ці футболки та замовив тренувальні футболки(це для вболівальників – щоб вони відчували серйозність турніру і емоції були ще більші), вчасно оплатив всі внески(немалі між іншим).

6) Внесок. Внесок на дві команди склав 11700+11700=23400грн. Тобто при плануванні в 10 ігор на сезон це 1170грн гра. Ми встигли зіграли 2 гри в Екстра лізі та 3 в першій лізі. 23400-2340-3510=17550. До чого це я рахую. У мене буде прохання до організаторів та особисто Гончарова Юрія Андрійовича залишок коштів які не будуть використанні в зв’язку зі зняттям моєї команди перевести на рахунок спортивної школи рідного мені м. Тального ФК«ТАЛЬНЕ-ДЮСШ» (МФО 380805, 25768920, р/р 26009301281 ФК «ТАЛЬНЕ») для розвитку дитячо-юнацького футболу. Повірите там великий брак бюджету а діти стараються їздити на чемпіонат України, надіюсь на вашу совість. Заяву окремо від руки напишу і направлю на електронну адресу Cherkassy-sport@ukr.net, бо знову буду юридично неправий Між іншим учасникам турніру радив би теж написати заяви адже Ви теж фінансували кожну гру з нами(у когось це 1170грн а хтось ще не зіграв гру з нами і це 2340) але направляйте кошти на розвиток спорту.
Висновок: А висновок кожен зробить собі сам, можливо я занадто серйозно поставився до цього чемпіонату але я хотів отримувати чисті яскраві емоції а не два тижні погано спати і думати чому так сталося і що робити далі. Спорт повинен приносити задоволення а наразі це конфлікти, переживання і непотрібний негатив. Надіюсь все зміниться адже не все так погано, просто інколи надії не виправдовуються. Нажаль рік підготовки команди прийдеться забути і почати все з нуля. Окремо хотів би вибачитися перед кожним футзалістом моєї команди – хлопці вибачте що залишив Вас без зимнього футзалу, повірте далі буле яскравіше, чесніше та емоційніше.

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: