Головна > Актуально > Міні-футбол

Цетус вирвав перемогу в Карбона (+ коментар Алієва)

29 Січня, 2020 Актуально

Чемпіонат області

Екстра-ліга

7 тур

20:00, ПС Будівельник

Цетус – Карбон 3:1
Голи: Скорняков, Сидоренко, Степанов – Корчинський
Вилучення: Корчинський (друга жовта)

Карбон розпочав з убивчої атаки, а в середині тайму влаштував Сталінград біля своїх воріт, всією командою відбиваючи чотири удари від Цетуса. Коли хвиля відійшла, трибуни зааплодували. Сильні 20 секунд.

Рахунок змінився наприкінці тайму. Алієв обіграв двох суперників на паркетній дошці і викотив Корчинському – 0:1. Ще трохи часу і другий міг забити Вінніченко, якби точніше пробив.

Після перерви Цетус зрівняв рахунок і вийшов уперед: Степанов пройшов по центру, дав направо Присяжнюку, а той зряче прострілив на Скорнякова – 1:1. Одразу ж мав момент Алієв: Олександр опинився один на один з воротарем, обіграв його, але невдало підлаштував собі м‘яч. Цетус забив одразу. Сидоренко з гострючого кута якимось дивом поцілив у дев‘ятку і неабияк зрадів цьому – 2:1.

Минуло ще трохи часу і Корчинський у підкаті зрубав Сорокіна, за що отримав другий гірчичник і залишив Карбон у меншості. Цетус знайшов свій шанс: Сидоренко змусив на собі сфолити, а 10-метровий ідеально виконав Степанов – 3:1. У підсумку перемога досвідченої команди.

telegram Усі найцікавіші новини з сайту Табло можна отримувати в нашому телеграм-каналі





Коментарі:
Схожі новини: